Ιστορία

WP Google Maps Error

In order for your map to display, please make sure you insert your Google Maps JavaScript API key in the Maps->Settings->Advanced tab.

ΚΑΡΑΖΕΠΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΧΑΝΙΩΝ

 

Στην παραδοσιακή και όμορφη πόλη των Χανίων, από μικρή ηλικία, κοντά σε μεγάλους δασκάλους της εκκλησιαστική ξυλογλυπτικής τέχνης, καλλιεργήσαμε το ταλέντο που μας χάρισε ο Θεός με πίστη και μεράκι  για πολλά χρόνια.

H πολύχρονη πείρα μας και η ευδόκιμη επαγγελματική μας σταδιοδρομία, μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε στο εργαστήριο μας, υπεύθυνες εργασίες σε ναούς και ευαγή ιδρύματα.

Έργα με τα υψηλότερα δεδομένα ποιότητας στηριζόμενα στην λεπτομέρεια και στην αισθητική που να είναι πραγματικά έργα τέχνης και σωστά χρηστικά αντικείμενα.

Αυθεντική, χειροποίητη, ξυλόγλυπτη εργασία, με πρωτότυπα σχέδια φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι σε μπαρόκ ,βυζαντινούς, παλαιοχριστιανικούς ή λαϊκούς ρυθμούς  για όλο τον  εξοπλισμό ενός ναού ή  εκκλησιαστικού ιδρύματος .

Ο σχεδιασμός , η κατασκευή και η προσαρμογή των ιδιαιτεροτήτων,  εξασφαλίζουν την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται χρόνια τώρα.

Η συνέπεια και η εμπιστοσύνη προς τον πελάτη μαζί με την αγάπη μας για την παραδοσιακή εκκλησιαστική αυτή τέχνη είναι τα βασικά στοιχεία για μία επιτυχημένη συνεργασία και ένα  σίγουρο αποτέλεσμα.