Ιστορία

ΚΑΡΑΖΕΠΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ & ΥΙΟΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΧΑΝΙΩΝ

 

Στην παραδοσιακή και όμορφη πόλη των Χανίων, από πολύ μικρή ηλικία, κοντά σε μεγάλους δασκάλους της εκκλησιαστικής ξυλογλυπτικής τέχνης, καλλιεργήσαμε τον ταλέντο που χάρισε ο Θεός με πίστη και αγάπη για πολλά χρόνια.

Η πολύχρονη πείρα μας και η ευδόκιμη επαγγελματική μας σταδιοδρομία, μας επιτρέπουν να αναλάβουμε στο εργαστήριο μας, υπεύθυνες εργασίες σε ναούς και ευαγή ιδρύματα.

Έργα με τα υψηλότερα δεδομένα ποιότητας που στηρίζονται στην λεπτομέρεια και στην αισθητική που είναι πραγματικά έργα τέχνης και σωστά χρηστικά αντικείμενα.

Αυθεντική, χειροποίητη, ξυλογλυπτική εργασία, με πρωτότυπα σχέδια κατασκευασμένα με αγάπη  σε μπαρόκ, Βυζαντινούς, Παλαιοχριστιανικούς ή λαϊκούς ρυθμούς για όλο τον εξοπλισμό ενός ναού ή εκκλησιαστικού ιδρύματος.

Ο σχεδιασμός, η κατασκευή και η προσαρμογή των ιδιομορφιών, εξασφαλίζουν την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται εδώ και χρόνια.

Η συνέπεια και η εμπιστοσύνη προς τον πελάτη μαζί με την αγάπη μας για την παραδοσιακή εκκλησιαστική τέχνη είναι τα βασικά στοιχεία για μια επιτυχημένη συνεργασία και ένα άψογο αποτέλεσμα.